Omejitev odgovornosti

Omejitev odgovornosti

Spletni portal Zivalice.si upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Portal je namenjen podajanju koristnih in uporabnih informacij s področja domačih ljubljenčkov.

Na portalu so obiskovalcem na voljo opisi živalskih vrst ter različni koristni nasveti za nego, hranjenje, vzrejo in ravnanje z živalmi.

Vsebine na portalu temeljijo na javno pridobljenih informacijah, lastnih izkušnjah piscev ter na izkušnjah znanih avtorjev in strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu ne moremo le-te v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji prispevkov ne morejo in ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno osebno, čustveno, premoženjsko ali kakršnokoli drugo škodo, ki bi nastala z upoštevanjem nasvetov in informacij.

Ljubljana, 2.11.2015

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani